oem
products
about
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambarGO

bubuka: Kusabab 2004, kami geus nyokot kualitas sarta nilai jasa salaku konsép inti urang.Kamajuan kontinyu, perbaikan kontinyu, pangwangunan sustainable.Sanggeus ampir 18 taun pangwangunan, urang geus dumasar di Guangdong, Cina, porsi industri hiasan iklan global; o jadi supplier kualitas bahan eunteung acrylic.Kami ngagaduhan palanggan sareng distributor anu stabil di Amérika Serikat…

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan

ngajalajah urangjasa utama

Hiji tim fokus kana hiji hal pikeun sakabéh kahirupan

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • Industri aub
  • kaunggulan urang
  • produk urang
Acrylic sheet (PMMA) properties make it an ideal material for a variety of applications in the transportation, construction, electronics and health industries.

Sipat lambar akrilik (PMMA) ngajantenkeun bahan idéal pikeun sababaraha aplikasi dina industri transportasi, konstruksi, éléktronika sareng kaséhatan.

  • Angkutan mobil
  • Imah jeung Lampu
  • Komunikasi visual
  • Éléktronik jeung Énergi
  • Palayanan Kaséhatan
  • Pangwangunan aplikasi wangunan
  • Hiasan iklan
  • Kaulinan barudak
Feel free to contact us, whether you are looking for our existing products or help with engineering project applications.  

Ngarasa Luncat ngahubungan kami, naha Anjeun keur pilari produk urang aya atanapi pitulung kalayan aplikasi proyék rékayasa.

  • Pabrik sumber
  • Kéngingkeun conto gratis
  • jasa kualitas luhur
  • Ngolah ngaropéa
  • Pilihan warna diversified
  • pangalaman produksi euyeub
With a high quality, professional attitude and impeccable service, Fabulous has earned a reputation with clients around the world.

Kalayan kualitas luhur, sikep profésional sareng jasa anu sampurna, Fabulous parantos ngagaduhan reputasi sareng klien di sakumna dunya.

  • PVC Foam Board
  • PVC Celuka Board
  • lambaran marmer pvc
  • Panel hiasan imah
  • Extrude lambaran akrilik
  • Tuang lambaran akrilik
  • Lambaran akrilik frosted
83416B0B85176A627085CC15F6F8B598

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • square meters
    15.000

    méter pasagi

    Pausahaan ieu lokasina di Huizhou, Propinsi Guangdong, Cina.Pabrik nyertakeun wewengkon 15.000 méter pasagi.
  • Experienced staff
    70+

    staf ngalaman

    Langkung ti 70 karyawan anu berpengalaman, sistem manajemen kualitas anu ketat sareng jaminan jasa saatos penjualan.
  • production line
    10

    garis produksi

    Cai mibanda 6 garis produksi otomatis canggih, bisa nyadiakeun hiji-eureun solusi ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer iraha wae.
  • Regional Cooperation
    40+

    Kerjasama Daérah

    Ayeuna, urang boga konsumén stabil jangka panjang sarta dealers di Amérika Serikat, Kanada, Australia, Walanda, Turki, Koréa Kidul, India, Thailand, Uni Émirat Arab, Brazil, Uruguay jeung lima buana lianna leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon.

panganyarnastudi kasus

  • Acrylic back adhesive decorative mirror
    Acrylic deui napel eunteung hiasan
  • Acrylic back adhesive decorative mirror
    Acrylic deui napel eunteung hiasan
  • Acrylic back adhesive decorative mirror
    Acrylic deui napel eunteung hiasan
  • Acrylic back adhesive decorative mirror
    Acrylic deui napel eunteung hiasan

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Casting Acrylic Sheets, extrusion acrylic sheets — prosés produksi jeung kaunggulan & kalemahan

    Casting Acrylic Sheets, extrusion acrylic sheets -- prosés produksi jeung kaunggulan & kalemahan Casting acrylic sheets, ngan sakumaha ngaranna ngakibatkeun ngalembereh bahan baku acrylic dina suhu luhur, disimpen dina produksi kapang casting.Kusabab kualitas luhur ...
    maca deui
  • Résin akrilik digolongkeun dumasar kana métode produksi

    1. Emulsion polimérisasi: Ieu diala ku ngaréaksikeun hiji monomér, hiji inisiator jeung cai sulingan babarengan.Sacara umum, résin nyaéta émulsi padet 50%, sareng mangrupikeun solusi latex anu ngandung kira-kira 50% cai.Émulsi anu disintésis umumna bodas susu kebiruan (fenomena Dingdal), sareng g ...
    maca deui
  • Pangropéa Jeung Pamakéan Lenses Résin

    1. Lamun kacamata teu dipaké, maranéhanana kudu disimpen dina kotak eunteung.Ulah noél beungeut luar (permukaan luar) lénsa ku objék teuas.2. Bilas ku cai ketok saméméh ngusap lensa.Upami aya minyak, nyeuseuh deterjen pikeun cuci piring sareng bilas ku cai keran, teras nganggo ...
    maca deui