121

Lambaran Eunteung Acrylic Biru (0.6mm-10mm)

Lambaran Eunteung Acrylic Biru (0.6mm-10mm)

Katerangan pondok:

Lambaran akrilik eunteung disebut ogé plexiglass atanapi papan eunteung pmma.Ieu mangrupakeun jenis eunteung plastik.Lambaran eunteung akrilik didamel tina lambaran akrilik anu diekstrusi ku eunteung electroplated réngsé sareng palapis lukisan dina tonggongna pikeun panyalindungan.Lapisan anu kami anggo mangrupikeun jinis anu paling tangguh, tahan cai, anti gores sareng henteu bau pikeun ngajagi eunteung.


Rincian produk

Tag produk

● Lightweight & tahan dampak

● Rupa-rupa kelir sadia pikeun custom;

● lalawanan kimiawi alus teuing jeung insulasi;

● kakuatan mékanis High

● Alus palapis teuas

Blue Acrylic Mirror Sheet (0.6mm-10mm) (8)

Lambaran Eunteung Acrylic Adat

Produsén Lambaran Acrylic Eunteung Disesuaikeun Profesional

Perlu dipikanyaho yén kaca spion akrilik anu hampang sareng gaduh seueur kaunggulan tibatan gelas tradisional, dimana pegatna mangrupikeun ancaman pikeun kaamanan.Sajaba ti éta, maranéhna bisa dijieun, kabentuk, sarta motong kana sagala rupa wangun pikeun pamakéan flexibly.Warna sareng pola khusus sanésna ogé gampang didamel.Tétéla, eunteung akrilik bulao boga panon catching jeung warna caang nu biasana nempatkeun kana pamakéan dina sababaraha karya karajinan, proyék DIY, showcase, tampilan kasus / stand, Toys, home decor, jsb More kejutan warna pikeun anjeun di OLSOON!

Parameter dasar

Barang Grey Acrylic Eunteung Lambaran
Ngaran Brand LUAR BIASA
Bahan 100% Virgin PMMA
Kandel 0,6-10 mm
Warna Disaluyukeun
Ukuran 1220*2440mm(4*8ft), 1220*1830mm(4*6ft), ukuranana ngaropéa
MOQ 500KG
telepon: +86-18502007199
Surélék: sales@olsoon.com
Ukuran sampel Ukuran A4
Masking pilem PE atawa kertas karajinan
Aplikasi Hiasan konstruksi sareng jinis bahan jati.

Parabot lampu papan iklan

Panto, jandéla, kap lampu jeung bahan roofing corrugated

Panutup mékanis, timbangan listrik, bahan insulasi

8

High-harti

Kalayan transparansi anu jelas kristal, cahaya lemes sareng visi anu jelas.

Teu pegat

Fleksibel sareng buktina pecah.

9
10

Kasalametan

Ngagunakeun bahan anyar, non-toksik, bahya jeung hambar.

Enteng

Torek ti kaca biasa

11

Pangiriman pakét

packllm

FAQ

1. Bakal acrylic ngahasilkeun zat ngabahayakeun pikeun awak manusa?

A: No, acrylic milik bahan panyalindungan lingkungan, non-toksik jeung hambar, bahya pikeun awak manusa, jeung produk urang minuhan standar nguji sertifikasi ROSH.

2. Dupi anjeun gaduh buku kartu warna pikeun urang milih kelir pikeun babandingan?

A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun kartu warna éléktronik pikeun rujukan anjeun.

3. Dupi anjeun ngaropea eta nurutkeun produk urang aya?

Jawaban: Sumuhun, kirimkeun produk ngaropéa ka teknisi rékayasa kami pikeun konfirmasi, atawa nyadiakeun gambar produk pakait jeung gambar ka kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami