121

oem

  • Laser Cutting

    motong laser

    motong laser salaku métode processing anyar, kalawan precision processing anak, gancang, operasi basajan, gelar luhur tina kaunggulan automation.motong laser dibandingkeun jeung métode motong sejen, teu ngan hargana low, consumptio low ...
    Maca deui
  • CNC computer precision saw cutting

    CNC komputer precision ragaji motong

    Ngagunakeun CNC komputer precision ragaji motong teu ngan bisa ngahemat waragad kapang mahal, tapi ogé shorten minggu processing, bisa ngalengkepan positioning, processing linier, utamana cocog pikeun produksi bets leutik tunggal jeung piring badag t ...
    Maca deui
  • Fine carving CNC carving cutting

    Rupa ukiran CNC ukiran motong

    Precision ukiran Sistim ukiran CNC (CNC téhnologi ukiran) mangrupakeun kombinasi antara téhnologi ukiran tradisional jeung téhnologi kontrol NUMERICAL modern, éta inherits nu ukiran tradisional lampu rupa, fléksibel tur bébas o ...
    Maca deui
  • Diamond polishing

    Inten polishing

    Inten polishing cocog pikeun kuantitas badag tina polishing langsung, polishing teu cocog pikeun sudut rounded di Angle katuhu.Buang kaluar penampilan produk geulis, sarta efisiensi tinggi, pamakéan inten ...
    Maca deui
  • Cloth round of polishing

    Kaén buleud tina polishing

    Kabayang polishing lawon bisa nungkulan abnormity, pangaruhna alus, tapi efisiensi pisan low.Ieu utamana dipaké pikeun produk kualitas luhur kayaning karajinan....
    Maca deui
  • Manual polishing

    Ngagosok manual

    Polandia leungeun, metoda ieu ayeuna utamana dipaké pikeun karajinan pisan nuntut.Posisi rupa tiasa nyandak jalan polishing manual, polishing manual relatif slow sarta cocog pikeun polishing sahiji kualitas luhur bagian rupa....
    Maca deui
  • Fire polishing

    Seuneu polishing

    Seuneu polishing utamana pamakéan suhu luhur pikeun ngolah plat acrylic, ngaliwatan seuneu polishing plat acrylic caang, geulis, lolobana dipaké pikeun ngolah kecap kristal artistik polishing....
    Maca deui
  • Percetakan Inkjet LED Ultraviolet (Percetakan UV kanggo pondok)

    prosés percetakan UV utamana nujul kana pamakéan tinta UV husus dina mesin percetakan UV pikeun ngahontal pangaruh percetakan UV lokal atawa sakabéh.tinta UV mangrupakeun jenis tinta héjo, kalawan curing gancang instan, euweuh pangleyur organik volatile ...
    Maca deui
  • percetakan layar sutra

    Percetakan layar (ogé katelah percetakan liang sareng percetakan layar), ogé katelah percetakan layar atanapi percetakan layar.Percetakan layar mangrupikeun template layar multi-kosong.Salah sahiji metodeu percetakan nyaéta nyitak ku cara nyitak tinta ngaliwatan ...
    Maca deui
  • Nyirian laser

    processing laser ukiran dumasar kana pamakéan téhnologi kontrol NUMERICAL, média processing laser.The denaturation fisik lebur na gasification tina bahan olahan handapeun irradiation of laser engraving bisa mak ...
    Maca deui
  • Hot bending

    Panas ngagulung

    Hot bending nyaéta prosés nyieun lambaran akrilik atawa lambar kana produk tina rupa-rupa ukuran jeung wangun.Kosong anu dipotong kana ukuran anu diperyogikeun dijepit dina pigura pemanasan, anu dilembutkeun ku pemanasan, teras dipencet pikeun ...
    Maca deui
  • Vakum ngabentuk

    Blister ngabentuk nyaéta pamakéan tekanan négatip, pamakéan manaskeun infra red manaskeun lambar plastik béda, disimpen di luhur kapang, diungsikeun ku pompa vakum, ngabentuk cooling, reprocessing produk rengse.Produk blister dijieun ku ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2